ΕΜΕΙΣ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑΤΙ;

Προσπαθούμε να πετύχουμε πάντα το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα, αγνά υλικά.

Τίποτα δεν είναι τυποποιημένο στα προϊόντα μας.

Καθημερινά φτιάχνουμε την δική μας ζύμη  με αλεύρι από την Νάπολη, σάλτσα ντομάτας από ολόφρεσκες ντομάτες, σάλτσα πέστο με φρέσκο βασιλικό και αραμπιάτα δική μας, ceasar σως επίσης της ώρας!

michalis

Ο Μιχάλης Τσαχαλίνας μεγάλωσε στο Πανόραμα Θεσ/νίκης. Σπούδαζε νομική στην Αγγλία αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με την μαγειρική που ήταν και είναι το πάθος του. Έτσι ξεκίνησε στην αρχή δοκιμάζοντας τις δυνατότητές του σε κάποια εστιατόρια και μετά έφυγε στη Ρώμη της Ιταλία όπου φοίτησε στην σχολή Camberro Rosso και από εκεί στην Νέα Υόρκη όπου και πήρε τον τίτλο του σεφ από το ICE ( Ιnstitute of Culinary Education )

Tο 2011 ανοίγει την δική του Τραττορία στην Νίσυρο στα Δωδεκάννησα και για 5 χρόνια κερδίζει θετικές κριτικές από μόνιμους πελάτες, παραθεριστές από τα κοντινά νησιά ,την Αθήνα και το εξωτερικό.

Το 2016 αποφασίζει να κάνει κάτι  στον τόπο που μεγάλωσε, στο Πανόραμα και έτσι δοκιμάζει την τύχη του με το DA MICHELLE ”pizza pasta” Delivery.

Ανήσυχος όμως από την φύση του ,δεν αρκέστηκε μόνο στο delivery και τον Δεκέμβριο του 2017 ανοίγει ένα εστιατόριο – μπαρ με ιταλική κουζίνα όπου  μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τα πιάτα του και  στο χώρο του.

Φυσικά συνεχίζει και το delivery…